Η καθιστική ζωή και δουλειά σε συνδυασμό με δύο εγκυμοσύνες είχαν σαν αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους μου σε απαγορευτικά επίπεδα.
Μέσα στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας δεν μπορούσα να βρω χρόνο και διάθεση για να ασχοληθώ με το πρόβλημα μου που επιδεινώνονταν συνεχώς.
Φυσικά δεν άργησαν να έρθουν και οι ενοχλήσεις σε διάφορα μέρη του σώματος λόγω της έλλειψης άσκησης και του στρες.
Στα CURVES ξαναβρήκα τον παλιό μου εαυτό, μέρα με την μέρα βλέπω το σώμα μου να αλλάζει γεγονός που μου τονώνει την αυτοπεποίθηση και την διάθεση. Πλέον επιδιώκω να πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ, όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί με κάνει να νιώθω καλά! Εξάλλου μισή ώρα την ημέρα είναι χρόνος που όλοι μπορούμε να αφιερώσουμε στον εαυτό μας!
Ελεωνόρα Μερκενίδου
1ο βράδυ μετα την πρώτη μέρα στο Curves: "Αλλάξτε θέση τώρα.." Ολη νύχτα στον ύπνο μου άλλαζα θέση..
2ο βράδυ (μετα την δέυτερη μέρα) η φωνή του Γιώργου: Πάμε! Πάμε! Πάμε! ...Σηκώθηκα και γω απο το κρεβάτι να πάω.. που?
Λέτε να είμαι σε καλό δρόμο? Το ελπίζω, για το καλό όλων μας. Δεν θα μιλήσω για τα χρώματα που έβλεπα στον ύπνο μου
...πράσινο, κίτρινο, μπλέ! Καθε βράδυ ουράνιο τόξο. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!
Δημητρα Καρασαββίδου
Δεν εχω λόγια να περιγράψω τα Curves...Eιναι η καλύτερη παρέα ever!!! Ο Γιώργος, ο Μάνος και η Έλενα.. Το τέλειο κλίμα..
Παιδιά σας αγαπώ..!!
Βάνα Κοττίκα
Είναι η ιδανική γυμναστική για τη γυναίκα και ειδικά για την εργαζόμενη μητέρα.
30 λεπτά γυμναστικής,χρόνος ιδανικός για μένα και πιστέυω για οποιαδήποτε γυναίκα.
Το σημαντικότερο είναι οτι βλέπεις αποτελέσματα στο σώμα σου απο τον πρώτο μήνα.
Λία Καλπουρτζίδου
Μου αρέσουν οι ασκήσεις, τα παιδιά είναι αψογα,χαρούμενοι, κεφάτοι, μας πιέζουν έτσι όπως μας χρειάζεται.
Ένα όμορφο μισάωρο με αποτελέσματα..
Χρυσούλα Πεχλιβανίδου
Δοκίμασα γυμναστήρια αλλα πρώτη φορά χάνω κιλά σε τόσο σύντομο διάστημα. Άρα αποτελεσματικό και γρήγορο. Ιδανικό για
άτομα που εργάζονται πολλές ώρες.
Αντιγόνη Κρανιώτη
Γρήγορο, έξυπνο, ευκολο και κυρίως αποδοτικό..
Είμαι πολύ τυχερή που άνοιξε δίπλα στο σπίτι μου, το χρειαζόμουν τοσο πολύ..σαν κάποιος να μου έκανε τη χάρη.
Εκτός απο το αισθητικό αποτέλεσμα (απώλεια βάρους και σύσφιξη) τα πιο σημαντικά πράγματα που κέρδισα είναι
ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ που τόσο την χρειαζόμουν..
Καλλιόπη Σιβρή
Γυμνάζομαι σε 30 λεπτά, γυμνάζω σωστά όλο το σώμα μου,και η επιτήρηση των γυμναστών είναι καθοριστική
γι αυτό αποφεύγω τραυματισμούς και πόνους στους μύες,αντιμετωπίζω προβλήματα αρθρώσεων με τις κατάλληλες ασκήσεις,
γενικά γίνονται όλα με άψογα επαγγελματικό τρόπο.
Φωτεινή Μαραγκού
Αποτελεσματικό, γρήγορο, ιδανικό για τις εργαζόμενες μαμάδες, φιλικό και ζεστό περιβάλλον.
Άπειρη κατανόηση και υπομονή με τις ανησυχίες των πελατισσών!! Απο την πιο δύσπιστη όλων.
Κατερίνα Βελούζου
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ και πολλά ...γιατι φαίνεται ο Γιώργος έβγαλε όλα τα απωθημένα του σήμερα! Κυριολεκτικά
μας πέθανε..αλλα χαλάλι αφου υπάρχουν αποτελέσματα ..Δεν μετανοιώνω αν και είχα τις αμφιβολίες μου στην αρχή..
Η διαφορά φάνηκε απο τον πρώτο μήνα..Περιμένουμε και άλλα στη συνέχεια!
Νικολέτα Ιορδανίδου
Δεν περίμενα οτι σε μισή ώρα απο το χρόνο μου θα μου δώσει τέτοια ενέργεια και όρεξη για να συνεχίζω τη μέρα μου.
Αντωνία Αργυράκη
Αν και ποτέ δεν ασχολήθηκα με τον αθλητισμό καταφέρνω να βγάζω με ευκολία το μισάωρο πρόγραμμα ευχάριστα και να νιώθω ευεξία.
Μαργαρίτα Αργυράκη
Η γυμναστική για μένα μέχρι τα 25 μου χρόνια ήταν ουτοπία και ενα άπιαστο όνειρο.Τα curves μου έδωσαν να καταλάβω οτι υπάρχουν ακόμη ελπίδες.Άρχισα να αγάπω τη γυμναστική και το σώμα μου μέσα απο αυτή.Με μισή ώρα την ημέρα νιώθω ευεξία και έχω περισσότερη ενέργεια.
Αθηνά Πέτσα
Αυτό που με παρακίνησε να έρθω στα curves ήταν το οτι η γυμναστική κρατάει μόνο 30 λεπτά και επειδή δεν είμαι καθόλου τύπος της γυμναστικής είπα αυτο το γυμναστήριο είναι για μένα.Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Είδα αποτελέσματα μέσα σε 1,5 μήνα παράλληλα με μια σωστή διατροφή.Οι γυμναστές είναι συνέχεια δίπλα σου,δεν σε αφήνουν να απογοητευτείς,σε βοηθούν και σε στηρίζουν.Το περιβάλλον είναι ευχάριστο και πραγματικά δεν καταλαβαίνεις πότε τελειώνει το πρόγραμμα σου.Γι αυτό λοιπόν το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλες τις γυναίκες.
Φαίδρα Καλαιτζή