Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Curves Greece

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η πολιτική που ακολουθούμε όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί δέσμευση για τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής σελίδας της Curves. Σεβόμαστε τα  προσωπικά δεδομένα των ηλεκτρονικών μας επισκεπτών. Μπορεί να συλλέγουμε πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας μας τις οποίες μας παρέχετε οικειοθελώς και  είναι απαραίτητες για την επικοινωνία μας μαζί σας και αφορούν τυχόν σχόλια σας ή ερωτήσεις σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Επίσης, είναι πιθανό να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με δημογραφικά στοιχεία ή άλλα στοιχεία που αφορούν την έρευνα αγοράς, διαφήμιση και προωθητικές ενέργειες. Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας μέσω της τεχνολογίας internet cookie ή άλλων παρόμοιων τεχνολογιών ή μέσω άλλων συνεργαζόμενων εταιρειών οι οποίες είναι δεσμευμένες σύμφωνα με τις αρχές μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που μας έχετε ζητήσει. Επίσης, αξιοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τυχόν αναβαθμίσεις της ηλεκτρονικής μας σελίδας, προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν ή για να προσαρμόσουμε την ηλεκτρονική σας περιήγηση. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, παρακαλούμε να μας αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Θα χρησιμοποιήσουμε εύλογα μέσα προκειμένου να προστατεύσουμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων σας καθ’ όλη την διάρκεια που αυτά θα βρίσκονται στην κατοχή ή τον έλεγχό μας. Δεν θα μοιραστούμε σκοπίμως κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα με κανένα τρίτο μέρος εκτός από τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών που μας βοηθούν στο να παρέχουμε τις πληροφορίες και/ή υπηρεσίες που προσφέρουμε σε εσάς. Στον βαθμό που θα μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με κάποια εταιρεία παροχής υπηρεσιών, θα το κάνουμε μόνο υπό την προϋπόθεση ότι αυτό το μέρος έχει συμφωνήσει να συμμορφωθεί με τα δεδομένα εμπιστευτικότητας όπως αυτά περιγράφονται στην παρούσα δήλωση εμπιστευτικότητας.

Οποιαδήποτε μη-προσωπική πληροφορία, επικοινωνία και υλικό λαμβάνουμε στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα ή στο email, ή διαθέτουμε από τρίτα μέρη χωρίς υποσχέσεις ή εμπιστευτικότητα, θα μπορεί να φυλάσσεται, χρησιμοποιείται και αποκαλύπτεται από την πλευρά μας χωρίς καμία δέσμευση. Δεν δεσμευόμαστε στο να χρησιμοποιήσουμε και αναπαράγουμε κάθε τέτοια πληροφορία ελεύθερα και για οποιονδήποτε σκοπό. Συγκεκριμένα, θα μπορούμε ελεύθερα να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε ιδέα, σκεπτικό, τεχνογνωσία ή τεχνικές που εμπεριέχονται σε αυτές τις πληροφορίες για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης, κατασκευής και προώθησης των προϊόντων. Με την παρούσα συμφωνείτε οτι κάθε πληροφορία που αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα πρέπει να είναι αληθινή, να μην παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων και να μπορούμε νόμιμα να την κατέχουμε και χρησιμοποιούμε.

Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών και δεν θα συγκεντρώνει ενσυνείδητα προσωπικά στοιχεία ανηλίκων κάτω των 13 ετών.

Συνεργαζόμαστε με τρίτα μέρη - εταιρείες παροχής υπηρεσιών για τις διαφημίσεις μας στο internet και ορισμένες φορές για την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα. Οι συνεργάτες μας μπορεί να συλλέγουν ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας και την αλληλεπίδραση με τα  προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Επίσης, μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα της δική μας ή άλλων ηλεκτρονικών σελίδων που αφορούν στοχευμένες διαφημίσεις για αγαθά και υπηρεσίες. Αυτές οι ανώνυμες πληροφορίες συλλέγονται μέσω της χρήσης του pixel tag, που είναι διαδεδομένη τεχνολογία στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες.

Μπορεί κατά καιρούς να παραστεί η ανάγκη να αποκαλύψουμε συγκεκριμένες πληροφορίες, που μπορεί να εμπεριέχουν προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να συμμορφωθούμε με κάποια νομικής φύσης απαίτηση, όπως κάποιος Νόμος, ρύθμιση δικαστική απόφαση, κλήτευση, ένταλμα ελέγχου, στα πλαίσια κάποιας νομικής διαδικασίας ή προς συμμόρφωση σε κάποια απαίτηση εφαρμογής του Νόμου. Επίσης, αν υπάρξει αλλαγή στη διάρθρωση της εταιρείας μας λόγω κάποιας συγχώνευσης, αγοράς ή μεταφοράς περιουσιακών στοιχείων, οι πληροφορίες των πελατών μας που αφορούν προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να μεταφερθούν σε έναν μελλοντικό αγοραστή υπό τον όρο να διατηρήσει τον εμπιστευτικό τους χαρακτήρα ή μπορεί να μεταβιβαστούν σαν μέρος αυτής της συναλλαγής.

Είναι στην αποκλειστική διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να μετατρέψει οποτεδήποτε αυτήν την πολιτική της και όλες οι μετατροπές θα τίθενται σε άμεση ισχύ από την στιγμή της ανάρτησής τους σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Με εξαίρεση την περίπτωση που σαφώς προβλεφθεί διαφορετικά, η συγκεκριμένη πολιτική αφορά αποκλειστικά τη χρήση της ιστοσελίδα της και τις ηλεκτρονικές της δραστηριότητες ενώ δεν εφαρμόζεται σε άλλες εκτός δικτύου δραστηριότητές μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κα. Μαρίνα Χρυσάνθου
Curves Master Licensee
Ελλάδα / Κύπρος

Tηλ: 801 11 71 000
Tηλ: +30 210 80 20 880
Email: mchrysanthou@curves.com
Κιν: +30 694 644 9505
Κιν: +357 99 32 81 32