Όροι χρήσης - Curves Greece

Όροι Χρήσης

Όροι και Προϋποθέσεις

Σύμβαση Χρήσης Ιστότοπου

Η MCM Asset Investments Ltd. Κυπριακή εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών της, θυγατρικών, διαδόχων και εκχωρητών ("CURVES Greece/Cyprus") ("εμείς", «μας»), λειτουργεί αυτόν και άλλους ιστότοπους («Ιστοσελίδα»). Με την πρόσβαση στους ιστότοπους μας, αποδέχεστε και συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που ακολουθούν παρακάτω (η "Σύμβαση").

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ‘Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ. Η CURVES CURVES GREECE/CYPRUS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η CURVES GREECE/CYPRUS, ΣΥΝΙΣΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Γενική Χρήση και Όροι
Η ιστοσελίδα αποτελεί συμπληρωματική πληροφορία και διαδραστική κοινοτική υπηρεσία που προσφέρεται από την CURVES GREECE CYPRUS στους χρήστες της, με τη ρητή προϋπόθεση ότι αυτοί οι χρήστες συμφωνούν να δεσμεύονται από τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στη Σύμβαση Χρήσης Ιστότοπου.

Η CURVES GREECE/CYPRUS ενθαρρύνει την καλή διαγωγή και ασφάλεια στην κοινότητα του Διαδικτύου. Σε περίπτωση που η CURVES GREECE/CYPRUS λάβει γνώση οποιασδήποτε ακατάλληλης χρήσης της Ιστοσελίδας, κατά την απόλυτη κρίση της, η CURVES GREECE/CYPRUS θα απαντήσει με κάθε τρόπο που κρίνει κατάλληλο και δικαιολογημένο υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες. Αναγνωρίζετε ότι η CURVES GREECE/CYPRUS έχει το δικαίωμα να αναφέρει στις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου ή / και σε οποιαδήποτε άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά που μπορεί να θεωρηθεί παράνομη, καθώς και κάθε αναφορά που λαμβάνει σχετικά με τέτοιες ενέργειες ή συμπεριφορές. Όταν ζητηθεί, η CURVES GREECE/CYPRUS θα συνεργαστεί πλήρως με όλες τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και τις δημόσιες υπηρεσίες σε κάθε έρευνα σχετικά με φερόμενη παράνομη δραστηριότητα στο Διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα ανήκει και λειτουργείτε από την MCM Asset Investments Ltd., που αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες γυμναστικής στον κόσμο, με γραφεία στην Λ. Στροβόλου 103, 2040 Στρόβολο - Κύπρο (αριθμός εταιρείας ΗΕ145334) (αριθμός ΦΠΑ/ΑΦΜ CY 10145334F).

Περιγραφή υπηρεσίας
Η CURVES GREECE/CYPRUS παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα μεγάλο αριθμό πόρων, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, δημόσιων φόρουμ, υγείας και ιατρικού περιεχομένου, διαδυκτιακών εργαλείων, ημερολογίου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σελιδοδεικτών, άλλων χαρακτηριστικών εξατομίκευσης, και διάφορα εργαλεία επικοινωνίας (η "Υπηρεσία"). Η CURVES GREECE/CYPRUS δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή ευθύνη για την επικαιρότητα, τη διαγραφή, την  εσφαλμένη παράδοση ή την αποτυχία αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων επικοινωνίας ή προσωπικών δεδομένων ή ρυθμίσεων. Όλοι οι κίνδυνοι αυτοί βαρύνουν εσάς.


Απαλλαγή Ιατρικής Ευθύνης
Αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες στην Ιστοσελίδα παρέχονται "ως έχουν" μόνο για γενική πληροφόρηση. Δεν προορίζονται ως ιατρικές συμβουλές και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο των συμβουλών απο ειδικευμένους επαγγελματίες υγείας που είναι εξοικειωμένοι με τις ιατρικές σας ανάγκες. Οι δημοσιεύσεις που παρέχουν ιατρικές συμβουλές θα πρέπει να συζητούνται με τον εξουσιοδοτημένο γιατρό σας πριν οποιασδήποτε χρήσης ή υιοθέτησης.

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν αρχίσετε το Curves Complete ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα διατροφής ή απώλειας βάρους. Τα άτομα που έχουν οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων καρδιακών ή καρδιαγγειακών παθήσεων, αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου, νεφρικής νόσου, ασθένειας της χοληδόχου κύστης, διαβήτη, ουρικής αρθρίτιδας, υπογλυκαιμίας, χρόνιων λοιμώξεων ή οποιονδήποτε χρησιμοποιεί φαρμακευτική αγωγή για οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, πρέπει πρώτα να συμβουλεύεται τον προσωπικό τους γιατρό. Οι έγκυες γυναίκες ή οι θηλάζουσες μητέρες δεν θα πρέπει να συμμετέχουν σε πρόγραμμα απώλειας βάρους εκτός εάν το συστήσει ο θεράπων ιατρός τους. Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται μη λιποβαρείς, υγιείς ενήλικες.

Ασφάλεια Ιστοσελίδας, χρήση και αποθήκευση
Απαγορεύεται να παραβιάσετε ή να επιχειρήσετε να παραβιάσετε την ασφάλεια της ιστοσελίδας, περιλαμβανομένων, ενδεικτικά, (α) τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά ή την παραβίαση οποιουδήποτε ισχύοντος τοπικού, εθνικού ή διεθνούς νόμου ή κανονισμού. (β) να διαγράψετε ή να αναθεωρήσετε ή να επιχειρήσετε να διαγράψετε ή να αναθεωρήσετε τυχόν πληροφορίες που εισάγονται στην Ιστοσελίδα από οποιοδήποτε πρόσωπο εκτός από τον εαυτό σας χωρίς την έγγραφη εξουσιοδότησή τους. (γ) την πρόσβαση ή την προσπάθεια πρόσβασης σε δεδομένα που δεν προορίζονται για εσάς ή τη σύνδεση σε διακομιστή ή λογαριασμό στον οποίο δεν έχετε εξουσιοδότηση πρόσβασης. δ) η προσπάθεια ανίχνευσης, σάρωσης ή δοκιμής της ευπάθειας ενός συστήματος ή δικτύου ή η παραβίαση μέτρων ασφαλείας ή ταυτοποίησης χωρίς τη δέουσα εξουσιοδότηση · (ε) χρήση ή απόπειρα χρήσης οποιουδήποτε ρομποτικού λογισμικού (software robot), αράχνης (spider), άλλης αυτόματης συσκευής ή χειροκίνητης διαδικασίας για την παρακολούθηση ή την αντιγραφή σελίδων της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου που περιέχεται σε αυτήν. (στ) παρεμβολή ή προσπάθεια παρεμβολής σε υπηρεσία σε οποιονδήποτε χρήστη, κεντρικό υπολογιστή ή δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, μέσω υποβολής ή απόπειρας υποβολής ενός ιού στην Ιστοσελίδα, υπερφόρτωσης, " flooding", "mailbombing" ή "crashing" . (ζ) εγγραφή, ή κατάργηση εγγραφής ή προσπάθεια εγγραφής, ή διαγραφής οποιουδήποτε χρήστη για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία CURVES GREECE/CYPRUS, εάν δεν έχετε ρητή εξουσιοδότηση από αυτό τον χρήστη και / ή (η) αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων των προωθήσεων ή / και της διαφήμισης προϊόντων ή υπηρεσιών.

Παραβιάσεις των πολιτικών μας ή της ασφάλειας του συστήματος ή του δικτύου θα καταλήξουν σε άμεσο τερματισμό όλων των δικαιωμάτων χρήσης του Δικτυακού Τόπου και μπορεί να οδηγήσουν σε αστική ή ποινική ευθύνη. Η CURVES GREECE/CYPRUS θα λάβει όλα τα μέτρα για να προστατεύσει και να διατηρήσει την Ιστοσελίδα. Η CURVES GREECE/CYPRUS θα διερευνήσει περιστατικά που ενδέχεται να περιλαμβάνουν τέτοιες παραβιάσεις και ενδέχεται να συνεργαστεί με τις αρχές επιβολής του νόμου για τη δίωξη όσων εμπλέκονται σε τέτοιες παραβιάσεις. Η CURVES GREECE/CYPRUS ζητά από τους χρήστες της να συνεργαστούν για να διατηρήσουν την Ιστοσελίδα και τις Υπηρεσίες της σωστά και με ασφάλεια. Αναφέρετε προβλήματα, προσβλητικό περιεχόμενο και παραβιάσεις πολιτικής στο πεδίο Σχόλια Μελών της ιστοσελίδας.

Η CURVES GREECE/CYPRUS διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τις υπηρεσίες και τα εργαλεία της Ιστοσελίδας, να απαγορεύσει την πρόσβαση στην ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της, και να λάβει τεχνικά και νομικά μέτρα για να αποτρέψει τους χρήστες που θεωρεί ή πιστεύει, ότι, ασκούν παράνομες δραστηριότητες, παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, ενεργούν σε αντίθεση με τους όρους, τις υποχρεώσεις, τις συμφωνίες, τους όρους της Σύμβασης Χρήσης Ιστοσελίδας ή/και της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Προστασία και χρήση δεδομένων
Η CURVES GREECE/CYPRUS μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που λαμβάνει, ως αποτέλεσμα της αίτησης σας για ραντεβού ή δωρεάν εβδομάδα ή Θέσεις Εργασίας σε ένα παράρτημα Curves, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε διεύθυνση IP σας, το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, αριθμό κινητού, ταχυδρομικό κώδικα, και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σκοπούς εσωτερικής διαχείρισης και μάρκετινγκ της, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και μπορεί να αποκαλύψει τις πληροφορίες σε τρίτους για το σκοπό αυτό σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα προστατεύσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Χρήση περιεχομένου
Εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά, όλες οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ιστοσελίδα, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια πλοήγησης, εικόνες, ηχητικά κλιπ, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Curves, και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, μετατροπή, αποθήκευση για μεταγενέστερη χρήση ή χρήση με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της CURVES, με την εξαίρεση ότι ο χρήστης μπορεί να κάνει τέτοιου είδους προσωρινά αντίγραφα στην μνήμη του σκληρού του δίσκου τα οποία είναι απαραίτητα για την περιήγηση του στην ιστοσελίδα. Ο χρήστης μπορεί επίσης να κάνει ένα αντίγραφο κάποιου περιεχομένου που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε σελίδα της ιστοσελίδας για να το χρησιμοποιήσει  για προσωπικές και μη εμπορικές χρήσεις που δεν βλάπτουν τη φήμη της CURVES, υπό την προϋπόθεση ότι ο χρήστης δεν θα διαγράψει εμπορικά σήματα, κείμενα και ειδοποιήσεις που περιέχονται σε τέτοιο περιεχόμενο.

Εμπορικά σήματα, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και άδειες χρήσης
Curves; Curves for Women, Curves Complete, The Power to Amaze Yourself, CurvesSmart, Curvacious, FitCurves; 30 Minutes Fitness & Weight Loss Centers, Empowering Women και άλλα σήματα είναι καταχωρημένα σήματα υπηρεσιών της CURVES. Η CURVES έχει καταθέσει εγχώρια και διεθνή πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα σύμφωνα με τους κατάλληλους νόμους κάθε δικαιοδοσίας που είναι αναγκαία για την προστασία του συνόλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Η CURVES, οι θυγατρικές της και οι θυγατρικές της ή / και άλλοι δικαιοπάροχοι τρίτων, είναι οι κάτοχοι όλων των πνευματικών δικαιωμάτων, των πνευματικών δικαιωμάτων και των εμπορικών σημάτων. Οποιαδήποτε άλλα ονόματα προϊόντων, σήματα, σύμβολα, εμπορικά ονόματα, ονόματα εταιρειών ή / και λογότυπα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους και εμφανίζονται με την ευγενική παραχώρηση ή / και άδεια από τους ιδιοκτήτες αυτούς. Αυτό περιλαμβάνει επίσης γραφικά, λογότυπα, σεμινάρια, συνέδρια, εκδηλώσεις, εμπορικές εκθέσεις, δημοσιεύσεις, προϊόντα, περιεχόμενο ή υπηρεσίες που CURVES χορηγεί ή συμμετέχει ή αναφέρεται στο παρόν ή στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων όλων των χρωματικών συνδυασμών, τις εικόνες, τη διάταξη και όλα τα άλλα γραφικά στοιχεία.

Εκτός από αυτά τα εμπορικά σήματα και πνευματική ιδιοκτησία των CURVES που ενδέχεται να εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα, άλλα ονόματα προϊόντων, σήματα, σύμβολα, εμπορικά ονόματα, ονόματα εταιρειών ή / και λογότυπα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους και εμφανίζονται μέσω της ευγένειας ή / και άδεια από τους εν λόγω ιδιοκτήτες.
Εάν πιστεύετε ότι το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων κάποιου άλλου μέρους, επικοινωνήστε μαζί μας από το πεδίο «Σχόλια» της ιστοσελίδας και το CURVES θα το διερευνήσει.

Γενικούς Χρήστες: Οποιαδήποτε χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων και / ή σημάτων υπηρεσιών της CURVES απαγορεύεται αυστηρά χωρίς την ρητή γραπτή άδεια της CURVES. Αναγνωρίζετε επίσης και συμφωνείτε ότι η Ιστοσελίδα περιέχει ιδιόκτητες και εμπιστευτικές πληροφορίες που προστατεύονται από ισχύουσες διατάξεις πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλους νόμους. και ότι η ιστοσελίδα προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, δικαιώματα βάσης δεδομένων, εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών, διπλώματα ευρεσιτεχνίας ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και νόμους.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ,  ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΤΕ Ή ΔΙΑΝΕΜΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ, ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΣΧΕΔΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΓΡΑΦΙΚΩΝ Ή / ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΩΝ.

Ιδιοκτήτες παραρτημάτων Curves: Όπως επιτρέπεται από την CURVES, οι ιδιοκτήτες παραρτημάτων CURVES μπορούν να εκτυπώνουν τμήματα υλικού από ορισμένες περιοχές του Δικτυακού Τόπου για εμπορική χρήση σε σχέση με την λειτουργία του παραρτήματος τους, υπό την προϋπόθεση ότι συμφωνούν να μην αλλάξουν ή να διαγράψουν καμία ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων ή ιδιοκτησίας από τα υλικά και σε όλους τους όρους, τις υποχρεώσεις, τις συμφωνίες και τις προϋποθέσεις της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της Συμφωνίας Χρήσης του Δικτυακού Τόπου. Οποιοδήποτε υλικό τυπωμένο ή μεταφορτωμένο από εσάς από την Ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, οποιουδήποτε κειμένου, αρχείων, λειτουργικών συστημάτων, εικόνων και δεδομένων που συνοδεύουν τα προαναφερθέντα είναι ιδιοκτησία της CURVES και σας παρέχεται άδεια από τα CURVES. Η εκτύπωση ή η μεταφόρτωση του υλικού δεν μεταβιβάζει σε εσάς κανένα δικαίωμα, τίτλο ή συμφέρον σε αυτό ή σε οποιοδήποτε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται και συμφωνείτε ότι δεν θα αντιγράψετε, θα αναδιανείμετε ή θα πωλήσετε οποιοδήποτε υλικό από την ιστοσελίδα καθώς όλο το υλικό στην Ιστοσελίδα προστατεύεται από εμπορικά σήματα, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή / και διπλώματα ευρεσιτεχνίας και προορίζεται για χρήση και έλεγχο μόνο από εξουσιοδοτημένους


Δικαιοδοσία
Αυτή η ιστοσελίδα (εξαιρουμένων των συνδεδεμένων ιστότοπων) ελέγχεται από την CURVES GREECE/CYPRUS, η οποία εδρεύει στην Λευκωσία/Κύπρο. Μπορεί να προσεγγιστεί και από άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την πρόσβαση σε αυτή την Ιστοσελίδα τόσο εσείς όσο και η CURVES GREECE/CYPRUS συμφωνείτε ότι τα καταστατικά και οι νόμοι του Τέξας, ανεξάρτητα από τις συγκρούσεις των νόμων τους αρχές, θα ισχύουν για όλα τα θέματα που προκύπτουν από ή σχετίζονται με τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας. Εσείς και η CURVES αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η παρούσα Συμφωνία θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί και τεθεί υπό τη δικαιοδοσία των δικαστηρίων Κύπρου και ότι όλες οι αγωγές και άλλες διαφωνίες διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η CURVES δεν δηλώνει ότι τα υλικά του Δικτυακού Τόπου είναι κατάλληλα ή διαθέσιμα για χρήση σε άλλες τοποθεσίες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και απαγορεύεται η πρόσβαση σε αυτά από περιοχές όπου το περιεχόμενό τους είναι παράνομο. Όσοι επιλέγουν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν την ιστοσελίδα από άλλες τοποθεσίες το κάνουν με δική τους πρωτοβουλία και είναι υπεύθυνοι για την τήρηση των τοπικών νόμων.

Σύνδεση πληροφοριών
Η CURVES GREECE/CYPRUS ή τρίτα μέρη μπορεί να παρέχει, και η Ιστοσελίδα μπορεί να περιλαμβάνει, συνδέσμους σε ιστότοπους ή πόρους εκτός Διαδικτύου, για διευκόλυνση σάς ("Ιστοσελίδες Τρίτων "). Επειδή η CURVES GREECE/CYPRUS δεν έχει κανέναν έλεγχο σε τέτοιους ιστότοπους και πόρους, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η CURVES δεν είναι υπεύθυνη για ασφάλεια της σύνδεσης σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την πρόσβαση, περιήγηση και τήρηση των όρων και προϋποθέσεων των ιστότοπων αυτών.

Τροποποιήσεις στην Υπηρεσία
Η CURVES διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει ή να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα την Ιστοσελίδα (ή οποιοδήποτε τμήμα της) με ή χωρίς προειδοποίηση. Συμφωνείτε ότι η CURVES δεν ευθύνεται σε εσάς ή σε τρίτους για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναστολή ή διακοπή της Ιστοσελίδας.

Περιορισμός της ευθύνης
Συμφωνείτε ότι θα διατηρήσετε την CURVES Greece/Cyprus, τους αξιωματικούς, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της αβλαβείς από κάθε αξίωση που προκύπτει από ή σχετίζεται με την πρόσβαση ή τη χρήση ή την αδυναμία πρόσβασης ή χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας ή άλλους ιστότοπους με τους οποίους συνδέεται.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η CURVES GREECE/CYPRUS, ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, Ή ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ (Ι) ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΕΣ Ή ΕΜΜΕΣΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ CURVES GREECE/CYPRUS ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.


Τοπικοί νόμοι και διεθνής χρήση
Η CURVES GREECE/CYPRUS ελέγχει και εκμεταλλεύεται την Ιστοσελίδα από την έδρα της Κύπρο και δεν δηλώνει ότι οι Υπηρεσίες, οι πληροφορίες, τα υλικά ή οι χρήσεις είναι κατάλληλες ή θα είναι διαθέσιμες για χρήση σε άλλες τοποθεσίες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκτός εάν αναφέρεται ρητά άλλως, όλες οι υπηρεσίες, τα προϊόντα, τα υλικά ή οι χρήσεις στην Ιστοσελίδα απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα, εταιρείες ή άλλες οντότητες που βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είστε αποκλειστικά υπεύθυνη/ος για τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες τοπικούς νόμους και κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των νόμων και των κανονισμών περί απορρήτου.

Καμία διάταξη της παρούσας συμφωνίας δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως δημιουργία ή απόδειξη συνεργασίας, κοινοπραξίας, εργοδοτούμενου εργαζομένου ή πρακτορείας ή οποιασδήποτε σχέσης εργασίας μεταξύ των μερών. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι είστε από κάθε άποψη ένα ανεξάρτητο μέρος.

Λήξη
Η παρούσα συμφωνία θα συνεχιστεί έως ότου τερματιστεί. Συμφωνείτε ότι η CURVES GREECE/CYPRUS, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, μπορεί να τερματίσει τη χρήση αυτού του Δικτυακού Τόπου για οποιοδήποτε εύλογο λόγο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της μη χρήσης ή αν η CURVES GREECE/CYPRUS πιστεύει ότι έχετε παραβιάσει ή ενεργήσει ασυμβίβαστα με αυτή τη Σύμβαση. Συμφωνείτε ότι ο τερματισμός της πρόσβασης σας μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και να αναγνωρίσετε και να συμφωνήσετε ότι η CURVES GREECE/CYPRUS μπορεί να διαγράψει αμέσως όλες τις σχετικές πληροφορίες και αρχεία ή / και να αποκλείσει περαιτέρω πρόσβαση στην Ιστοσελίδα. Επιπλέον, συμφωνείτε ότι η CURVES GREECE/CYPRUS δεν θα ευθύνεται σε εσάς ή σε τρίτο για οποιαδήποτε διακοπή της πρόσβασής σας στην Ιστοσελίδα.

Αυτή η Σύμβαση ορίζει ολόκληρη τη συμφωνία μεταξύ σας και της CURVES GREECE/CYPRUS και αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες συμφωνίες ή παραστάσεις σε σχέση με το αντικείμενο της.

Εκτός από την Ιστοσελίδα που ανήκει στην ιδιοκτησία της, η CURVES GREECE/CYPRUS δεν λειτουργεί, δεν ελέγχει ή δεν επικυρώνει οποιαδήποτε πληροφορία, προϊόντα ή υπηρεσίες στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο. Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι η CURVES GREECE/CYPRUS δεν μπορεί και δεν εγγυάται ότι τα αρχεία που είναι διαθέσιμα για λήψη μέσω του διαδικτύου δεν θα έχουν ιούς, worms, δούρειους ίππους ή άλλους κωδικούς με μολυσματικές ή καταστρεπτικές ιδιότητες. Οποιοδήποτε δικαίωμα δεν παρέχεται ρητά στο παρόν, επιφυλάσσεται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κα. Μαρίνα Χρυσάνθου
Curves Master Licensee
Ελλάδα / Κύπρος

Tηλ: 801 11 71 000
Tηλ: +30 210 80 20 880
Email: mchrysanthou@curves.gr
Κιν: +30 694 644 9505
Κιν: +357 99 32 81 32