Κυκλική εγκύμναση - Curves Greece

Δύναμη, Υγεία και Ευεξία σε έναν Κύκλο!
Γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά.

Η κυκλική εκγύμναση των Curves συνδυάζει σε μόλις 30 λεπτά και τα 5 απαραίτητα συστατικά μίας ολοκληρωμένης εκγύμνασης για όλο το σώμα!

 • Προθέρμανση
 • Μυϊκή ενδυνάμωση
 • Καρδιαγγειακή άσκηση
 • Αποθεραπεία
 • Διατάσεις
kikliki egkimnasi

 

Ο κύκλος της υπερφόρτωσης – επαναφοράς είναι απαραίτητος, γιατί εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη μυϊκή ενδυνάμωση χωρίς τραυματισμούς και βοηθά στη διατήρηση του καρδιακού παλμού στο επιθυμητό εύρος. Με αυτό τον τρόπο μπορείς διασκεδαστικά, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα να ενδυναμώσεις όλες τις μεγάλες μυϊκές ομάδες του σώματός σου και να κρατήσεις τον καρδιακό σου ρυθμό στα επίπεδα που επιθυμείς, καίγοντας μέχρι και 500 θερμίδες.

Γι’ αυτό τα δικά μας 30 λεπτά αντιστοιχούν σε 1,5 ώρα σωματικής άσκησης σε ένα συμβατικό γυμναστήριο.

Με το κυκλικό Πρόγραμμα των Curves, μέρα με τη μέρα θα νιώθεις πιο Δυνατή και Υγιής. Γεμάτη Ενέργεια, Ευεξία και καλή Διάθεση.

Μελέτες αποδεικνύουν ότι η τακτική σωματική δραστηριότητα , όπως 3 φορές την εβδομάδα, μειώνει δραστικά το ρίσκο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, οστεοπόρωσης, διαβήτη τύπου 2 και αρτηριακής πίεσης. Παράλληλα συμβάλει καθοριστικά στη ενδυνάμωση των οστών και των μυών του σώματος, βοηθώντας στην αντιμετώπιση χρόνιων πόνων, ενώ σας εφοδιάζει με θετική διάθεση μειώνοντας τα συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης.(clickable sto Υγεία και Curves)

 

 

Body Circuit Classes

Τα ομαδικά μας προγράμματα Body Circuit Classes είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσθέσουν ποικιλία στο παραδοσιακό κυκλικό πρόγραμμα των Curves. Οι ασκήσεις τους περιλαμβάνουν απλές κινήσεις με πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας, έτσι ώστε κάθε μέλος των Curves, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης να απολαύσει την άσκηση και κυρίως να επωφεληθεί από αυτή.

Τα Body Circuit Classes σου δίνουν τη δυνατότητα να ασκηθείς με διαφορετικούς τρόπους και να βελτιώσεις τη Δύναμη, την Ισορροπία και συνολικά την Υγεία σου.

 • Body on Fire: Προπόνηση καρδιαγγειακής εκγύμνασης, ειδικά σχεδιασμένη για να ενεργοποιήσει και να τονώσει όλους τους μύες του σώματός σου, σε έναν κύκλο.
 • Body Balance: Βελτιώνει την Ισορροπία και τη Δύναμη του κορμού σου.
 • Body Arms / Body Legs / Body Core: Κάθε αντίστοιχο πρόγραμμα στοχεύει σε μεμονωμένες μυϊκές ομάδες του σώματος σου.
 • Body Combo: Συνδυάζει μυϊκές ασκήσεις για τα χέρια, τα πόδια, καθώς και τον κορμό στοχεύοντας στην εκγύμναση ολόκληρου του σώματος.
 • Body Dance: Χόρεψε στους ρυθμούς του Curves Body Dance. Ενσωματώνοντας κινήσεις από διαφορετικά είδη χορού, αυτός ο τρόπος εκγύμνασης είναι σχεδιασμένος για να βελτιώσει την Ισορροπία, την Ευελιξία, τη Δύναμη και την Αρμονία του σώματος σου.
 • Body Power: Στοχεύει στη Δύναμη και την Ευεξία. Ειδικά σχεδιασμένο για να αυξήσει τη Δύναμη και την Αντοχή σου, αυτό το πρόγραμμα συνδυάζει διάφορα επίπεδα έντασης, συνθέτοντας μια εξαιρετική προπόνηση!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κα. Μαρίνα Χρυσάνθου
Curves Master Licensee
Ελλάδα / Κύπρος

Tηλ: 801 11 71 000
Tηλ: +30 210 80 20 880
Email: mchrysanthou@curves.gr
Κιν: +30 694 644 9505
Κιν: +357 99 32 81 32