Επιστημονικές Μελέτες Curves - Curves Greece

Curves σημαίνει Ζωή…

Περιλήψεις Επιστημονικών Ερευνών των πανεπιστημίων BAYLOR και TEXAS A&M στην μέθοδο Curves
Τα συγκεκριμένα συμπεράσματα προέρχονται από περιλήψεις επιστημονικών ερευνών του Πανεπιστημίου Baylor και Texas A&M. Το εργαστήριο Άθλησης και Διατροφής του Πανεπιστημίου Baylor και Texas A&M με επικεφαλής τον Δρα. Richard Kreider, PhD., FASM, έχει διεξάγει μέχρι στιγμής 15 έρευνες σχετικά με τη μέθοδο των Curves.

Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα του προγράμματος Ευεξίας και Απώλειας Βάρους των Curves, σε σχέση με την απώλεια βάρους και λιπώδους μάζας
Τα άτομα διατήρησαν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το βάρος και την απώλεια λιπώδους μάζας και μετά από μια περίοδο 12 μηνών. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι όσες ακολουθούν συστηματικά την μέθοδο Curves και ακολουθούν τις διαλείπουσες στρατηγικές δίαιτας Curves Complete (2 ημέρες δίαιτα τον μήνα) διατηρούν την απώλεια βάρους μακροχρόνια.

Αποτελέσματα του προγράμματος ΙΙΙ Curves – Προσαρμογές εκγύμνασης
Τα αποτελέσματα της έρευνας ΙΙΙ έδειξαν ότι η μέθοδος των Curves βελτιώνει την μυϊκή δύναμη, τη μυϊκή αντοχή, την αεροβική ικανότητα, την καρδιαγγειακή αιμοδυναμική ηρεμίας (αιματική ροή). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εμφανίζεται αποτελεσματικό στη βελτίωση των γενικών δεικτών ευεξίας και υγείας.

Αποτελέσματα του προγράμματος ΙV Curves – Δείκτες Υγείας
Τα αποτελέσματα της έρευνας ΙV αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του προγράμματος των Curves στη μείωση του επιπέδου των λιπιδίων στο αίμα και μείωση στην αναλογία μέσης/γοφών, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στους γενικούς δείκτες κατάστασης κλινικής υγείας.

Αποτελέσματα του προγράμματος Ευεξίας και Απώλειας Βάρους VI Curves – Ποιότητα Ζωής
Ευρήματα από αυτή τη μελέτη έδειξαν ότι η μέθοδος των Curves βελτιώνει τους δείκτες της ποιότητας ζωής (QOL) – φυσική κατάσταση, κοινωνική δραστηριότητα, ζωτικότητα και πνευματική υγεία. Όλοι δείκτες με το χρόνο βελτιώθηκαν σημαντικά και ανεξάρτητα από τις βελτιώσεις στους δείκτες υγείας και την ευεξία.

Αποτελέσματα του προγράμματος VII Curves Ευεξίας και Απώλειας Βάρους – Εικόνα Σώματος και Αυτοεκτίμηση
Τα αποτελέσματα της έρευνας VII αποκάλυψαν ότι η αξιολόγηση από την ικανοποίηση λόγω της εξωτερικής εμφάνισης αυξήθηκε σημαντικά μεταξύ όλων όσων συμμετείχαν. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα των Curves  βελτιώνει τις απόψεις των συμμετέχοντων γύρω από την εικόνα του σώματος και την αυτοεκτίμηση. Οι αλλαγές σχετίζονται με τις μεταβολές στη σύσταση του σώματος.


Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε τους συνδέσμους πιο κάτω:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κα. Μαρίνα Χρυσάνθου
Curves Master Licensee
Ελλάδα / Κύπρος

Tηλ: 801 11 71 000
Tηλ: +30 210 80 20 880
Email: mchrysanthou@curves.gr
Κιν: +30 694 644 9505
Κιν: +357 99 32 81 32