Παγκράτι - Curves Greece

Παγκράτι

Όταν έμαθα για την ύπαρξη των Curves μου φαινόταν απίθανο να γίνεται ‘δουλειά’ σε 30 λεπτά. Μετά από μία θετική αντιμετώπιση των κοριτσιών ξεκίνησα. Μου φτιάχνει η μέρα μου από το γρήγορο ρυθμό των ασκήσεων σε συνδυασμό με τη μουσική και την καθοδήγηση. Μ’αρέσει που μαθαίνω το σώμα μου και τι γυμνάζω κάθε στιγμή, μ’αρέσει που μαθαίνω και ανταμείβομαι, μ’αρέσει που περιμένω να έρθει η επόμενη μέρα για να πάω ξανά ... Ευχαριστώ για τις συμβουλές και την αντιμετώπιση.

Σοφία M. (50 ετών)

Δεν θα αναφερθώ στο πόσο πολύ η τριαντάλεπτη συστηματική άσκηση συνέβαλε στην μυϊκή ενδυνάμωση  του σώματός μου, την μείωση  λίπους και  την απώλεια βάρους. Αυτό που πραγματικά κέρδισα στα curves είναι η αλλαγή της ψυχολογικής μου διάθεσης. Νιώθω γεμάτη ενέργεια, ευεξία και δυνατή να αντιμετωπίσω ακόμα και τις πιο φορτωμένες με υποχρεώσεις  ημέρες. Η εκτόνωση της καθημερινής έντασης μέσω της άσκησης, η μείωση της έντασης των μυών και η αύξηση του καρδιακού ρυθμού,  σε συνδυασμό με την ζωντάνια, την θετική διάθεση και την υποστήριξη του προσωπικού έκαναν σώμα και νου να ξυπνήσει και το σημαντικότερο κατάφερα να μειώσω το στρες και να «ανέβω» ψυχολογικά.

Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Αθανασία Μ. (40 ετών)

Μέσα σε μόλις 4 εβδομάδες κατάφερα να χάσω 4% λίπος, να διαπιστώσω ορατή σύσφιξη στο σώμα μου χωρίς την παραμικρή διαφοροποίηση στη διατροφή μου. Εδώ και ενάμιση μήνα που επισκέπτομαι τα Curves αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πολύ πιο ενδυναμωμένο το σώμα μου και  ανανεωμένη.

Το κλίμα στο γυμναστήριο είναι ευχάριστο και διασκεδαστικό. Αισθάνομαι πολύ άνετα κατά τη διάρκεια του προγράμματος καθώς είμαστε μόνο γυναίκες, αλλά και σιγουριά γιατί έχω συνεχώς την Αγγελική (γυμνάστρια) να με καθοδηγεί και να μου υποδεικνύει τη σωστή χρήση των οργάνων. Εκτονώνομαι με τη γυμναστική και πραγματικά μου φτιάχνει η διάθεση χάρη στα πειράγματα της Μάρως, τα αστεία και τις συμβουλές της Αγγελικής.  Έχει γίνει απαραίτητο μέρος της καθημερινότητας μου.

Η χρήση των οργάνων μου φαίνεται απλή και ευτυχώς κρατάει μόνο 30 λεπτά και χωράει έτσι και το γυμναστήριο μέσα στο φορτωμένο μου πρόγραμμα. Είναι η πρώτη φορά που γυμνάζομαι συστηματικά γιατί δεν βαριέμαι, κάτι που μου συνέβαινε σε αλλά γυμναστήρια και τελικά διέκοπτα. Τέλος, τα αποδυτήρια και οι εγκαταστάσεις είναι καινούρια, μοντέρνα και πεντακάθαρα κάτι το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό.

Σμαράγδα Ρ. (22 ετών)

Curves Νέο Παγκράτι

Βύρωνας & Κιουταχείας 15, 4ος Όροφος

Παγκράτι, Τ.Κ. 162 31

Τηλ. 210 - 75 21 020

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κα. Μαρίνα Χρυσάνθου
Curves Master Licensee
Ελλάδα / Κύπρος

Tηλ: 801 11 71 000
Tηλ: +30 210 80 20 880
Email: mchrysanthou@curves.gr
Κιν: +30 694 644 9505
Κιν: +357 99 32 81 32