Αιγάλεω - Curves Greece

Αιγάλεω

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και να γυμναστούμε!

Στα Curves Αιγάλεω τα όνειρα σας είναι ο στόχος μας! Ελάτε να ανακαλύψετε το μυστικό που μοιράζονται 5 εκ. γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

 

 

ΣαςΣας περιμένουμε  σε ένα προσεγμένο και άκρως θηλυκό χώρο  να διασκεδάσουμε να γυμναστούμε να σας δείξουμε πως μπορείτε να βρείτε την  δύναμη να καταπλήξετε τον εαυτό σας. - See more at: http://www.curves.gr/index.php/gymnasthria/gymnasthria-ellados/attiki-peiraias/item/165-agryroupolh#sthash.wckaGWfu.dpuf
Σας περιμένουμε  σε ένα προσεγμένο και άκρως θηλυκό χώρο  να διασκεδάσουμε να γυμναστούμε να σας δείξουμε πως μπορείτε να βρείτε την  δύναμη να καταπλήξετε τον εαυτό σας. - See more at: http://www.curves.gr/index.php/gymnasthria/gymnasthria-ellados/attiki-peiraias/item/165-agryroupolh#sthash.wckaGWfu.dpuf

Στα CURVES Aιγάλεω βρήκα ότι ακριβώς ζητούσα, γρήγορα αποτελέσματα χωρίς σπάταλη χρόνου.

Με το εξαιρετικό προσωπικό και τα κατάλληλα όργανα που διαθέτει κατάφερα να πραγματοποιήσω το στόχο μου.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του CURVES Aιγάλεω που με τις γνώσεις, την προσπάθεια και την ψυχολογική υποστήριξη του μας βοηθά να συνεχίζουμε σε εάν πολύ ζεστό περιβάλλον!!

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Έψαχνα καιρό ένα γυμναστήριο που να μην το βαρεθώ από τον πρώτο μηνά. Τα Curves όχι μόνο με βοήθησαν να δω διαφορετικά το θέμα του γυμναστηρίου, αλλά είδα διαφορά και στο σώμα μου χάνοντας λίπος και επιτυγχάνοντας μυϊκή ενδυνάμωση μέσα στους πρώτους μήνες.

Έπεται δυναμική συνεχεία με Curves....ΜΟΝΟ!

ΜΑΓΔΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό με βοήθησαν σε προβλήματα υγείας που είχα και πλέον νιώθω πιο δυνατή! Όντως είναι υπέροχο να είσαι στα Curves!!!!

ΕΛΕΝΗ Μ.

Curves Αιγάλεω

Σαλαμίνος 7

Αιγάλεω, Τ.Κ. 122 44

Τηλ. 210 - 53 11 847

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κα. Μαρίνα Χρυσάνθου
Curves Master Licensee
Ελλάδα / Κύπρος

Tηλ: 801 11 71 000
Tηλ: +30 210 80 20 880
Email: mchrysanthou@curves.gr
Κιν: +30 694 644 9505
Κιν: +357 99 32 81 32